Breaking news!!!!

Pakkende teksten en pakkende melodieën.
KUIJS is een pop-

Rockband uit Nederland, opgericht in 2019. Diversiteit is waar ze echt voor staan. “We spelen en schrijven wat we voelen”, vertelt zanger Remco Kuijs. “We hopen dat mensen zichzelf herkennen in onze muziek als het onderwerp serieus is. Maar ook plezier hebben als het onderwerp een beetje vrolijk en gek is.” Met inspiraties als Queen, INXS, Jethro Tull en Fleetwood Mac is KUIJS een band die iets heel belangrijks terug in het leven wil brengen. Oprecht plezier.

KUIJS heeft uw hulp nodig!
Wij zijn KUIJS en willen graag een single opnemen die geschreven is voor de opa van frontman Remco. “Mijn opa lijdt al een lange tijd aan Alzheimer en daarom zetten wij een actie op”
Remco schreef een nummer hierover (Strangers In Your Mind). Dit nummer is nog nergens hoorbaar en daarom willen wij als KUIJS deze single opnemen in een studio. Maar dat is niet alles…
Deze single willen wij uitbrengen op alle streamingsdiensten maar ook als fysiek exemplaar. Hier starten wij dus deze crowdfunding voor.

Maar ook dat is nog niet alles… want als deze single is uitgebracht, en de verkoop van deze single is gestart,

zal 50% van de inkomsten worden gedoneerd aan

Alzheimer Nederland.
Deze actie is dan ook volledig om hen te steunen, maar ook alle dementerenden onder de aandacht te brengen, evenals de familie en vrienden daaromheen, en natuurlijk Remco’s opa die aan het vechten is.
Wij hopen dat u wilt doneren om ons de kans te bieden deze single uit te brengen, daarmee dus de mensen te steunen voor wie dit bedoeld is en samen te strijden tegen dementie.

Ik praat niet graag en dus niet vaak over de vreselijke dingen die ik met me mee draag. Iedereen heeft namelijk “zijn shit” en zeker in deze tijd. Ik wil hier wel zeggen… dat ik deze rot periode prachtig hebben kunnen afsluiten voor mezelf met deze drie toffe mensen om mij heen.

Deni Ypenga
Bob Martens
Hanna Lahaije

Dit is Love Is Foolin’ Around With You gespeeld op de eerste Showcase van dit jaar op

Rock City Institute.
GROTE AANKONDIGING ⚠️
Onze EP; Speciaal In The Daylight is nu verkrijgbaar op cd!
Voor maar € 9,99 heb je een eigen exemplaar!
Stuur een mail naar kuijsband@gmail.com of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram als je er een wilt!
RadioAmigos,gaat dit onder de aandacht brengen,word vervolgd.
gr. Amigos