Even voorstellen.

Hallo beste luisteraars van Radio Amigos,

Ik ga mij even voorstellen als Dj bij Radio Amigos. Ik ben Theo en kom uit het mooie en vlakke hoge noorden uit de omgeving van de Friese meren. Ik heb jaren een eigen zender gehad op FM, AM en de laatste jaren op internet. Een ruime ervaring van 50 jr. met muziek draaien voor jong en oud neem ik mee. Door omstandigheden is dit vorig jaar ten einde gekomen maar mijn piratenhart  bleef kriebelen. Ik ken Dj Dirk al een paar jaar en via hem ben ik in contact gekomen met Hans. Na wat wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en ga ik weer draaien. Ik ga met veel plezier vanuit Friesland jullie voorzien van de mooiste hits voor natuurlijk iedereen. Zoals het er nu uit ziet ga ik de zondagmiddag na Dj Dirk voorzien van muziek en natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid voor verzoekjes. Ik hoop hier een fijne tijd te hebben met jullie en dat ik een toegevoegde waarde mag zijn bij Radio Amigos.

Tot ziens met Theo bij Radio Amigos.

 

Namens RadioAmigos wensen we je een hele fijne tijd.  gr. Amigos/Swiebke.